Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Jauniešu - sportistu uztura īpatnības', 1.
  • Prezentācija 'Jauniešu - sportistu uztura īpatnības', 2.
  • Prezentācija 'Jauniešu - sportistu uztura īpatnības', 3.
  • Prezentācija 'Jauniešu - sportistu uztura īpatnības', 4.
  • Prezentācija 'Jauniešu - sportistu uztura īpatnības', 5.
  • Prezentācija 'Jauniešu - sportistu uztura īpatnības', 6.
  • Prezentācija 'Jauniešu - sportistu uztura īpatnības', 7.
  • Prezentācija 'Jauniešu - sportistu uztura īpatnības', 8.
  • Prezentācija 'Jauniešu - sportistu uztura īpatnības', 9.
  • Prezentācija 'Jauniešu - sportistu uztura īpatnības', 10.
  • Prezentācija 'Jauniešu - sportistu uztura īpatnības', 11.
Darba fragmentsAizvērt

Darba uzdevumi
Izpētīt un izanalizēt literatūru par sportistu uzturu un jauniešu vecumposma fizioloģiskajām un psiholoģiskajām īpatnībām.
Izzināt un izvērtēt galvenās sakarības starp jauniešu uztura īpatnībām un sportiskiem sasniegumiem.
Apkopot un analizēt rezultātus.

Olbaltumvielas veido apmēram 20 dažādas aminoskābes. Astoņas no tām ir neaizstājamas, kas organismā nevar sintizēties, un tāpēc tās obligāti ir jāuzņem ar uzturu. Pārējās ir aizstājamās aminoskābes, kas organismā veidojas no neaizstājamām aminoskābēm vai arī tiek uzņemtas ar uzturu.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants