Vērtējums:
Publicēts: 08.09.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma telpu plāns', 1.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma telpu plāns', 2.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma telpu plāns', 3.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma telpu plāns', 4.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma telpu plāns', 5.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma telpu plāns', 6.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma telpu plāns', 7.
  • Konspekts 'Ēdināšanas uzņēmuma telpu plāns', 8.
Darba fragmentsAizvērt

Auksto un saldo ēdienu apstrādes telpa
Saldo ēdienu gatavošanai jāiekārto atsevišķa darba vieta.
• Šo cehu vēlams iekārtot ēkas ziemeļu pusē. jābūt 2-3 aukstuma skapjiem, 2-4 darba galdiem (svaigiem un vārītiem produktiem), galda svariem. Telpa var būt aprīkota ar mehāniskajām rīvēm, griezējiem, putotājiem un citām elektromehāniskām iekārtām
Šeit gatavo aukstos un saldos ēdienus, sviestmaizes, uzkodas u.c. produkciju.
• Šajā telpā ir daudz produkcijas, kas netiek termiski apstrādāta, tādēļ īpaši stingri jāievēro sanitārās prasības.
• Visus ēdienus gatavo īsi pirms realizācijas

Autora komentārsAtvērt
Atlants