Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
  • Paraugs 'Patstāvīgais darbs - uzskaite un kalkulācija', 1.
  • Paraugs 'Patstāvīgais darbs - uzskaite un kalkulācija', 2.
  • Paraugs 'Patstāvīgais darbs - uzskaite un kalkulācija', 3.
  • Paraugs 'Patstāvīgais darbs - uzskaite un kalkulācija', 4.
  • Paraugs 'Patstāvīgais darbs - uzskaite un kalkulācija', 5.
  • Paraugs 'Patstāvīgais darbs - uzskaite un kalkulācija', 6.
  • Paraugs 'Patstāvīgais darbs - uzskaite un kalkulācija', 7.
  • Paraugs 'Patstāvīgais darbs - uzskaite un kalkulācija', 8.
  • Paraugs 'Patstāvīgais darbs - uzskaite un kalkulācija', 9.
  • Paraugs 'Patstāvīgais darbs - uzskaite un kalkulācija', 10.
  • Paraugs 'Patstāvīgais darbs - uzskaite un kalkulācija', 11.
Darba fragmentsAizvērt

Rupjmaizes kārtojums ar rīvētām brūklenēm un putukrējumu
Apraksts. Rupjmaizi sarīvē, sajauc ar paredzēto cukura daudzumu. Tīrā pannā uzkarsē sviestu un maisot apcep rīvmaizi zeltaini brūnu. Atdzesē un pārkaisa ar kanēli. Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Desertu kārto caurspīdīgā stikla traukā, lai labi būtu saredzamas kārtas. Vispirms liek daļu rupjmaizes, pēc tam kārtu ievārījuma, virs tā putukrējumu. Atkārto , līdz visi produkti izlietoti. Virsējai jābūt rudzu maizes kārtai, kuru noformē ar putukrējumu un ievārījuma „actiņām”.

Autora komentārsAtvērt
Atlants