Vērtējums:
Publicēts: 04.04.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Siers', 1.
  • Prezentācija 'Siers', 2.
  • Prezentācija 'Siers', 3.
  • Prezentācija 'Siers', 4.
  • Prezentācija 'Siers', 5.
  • Prezentācija 'Siers', 6.
  • Prezentācija 'Siers', 7.
  • Prezentācija 'Siers', 8.
  • Prezentācija 'Siers', 9.
  • Prezentācija 'Siers', 10.
Darba fragmentsAizvērt

Skābpiena sieri
Kūpinātie sieri (Mednieku, Klosteru, u.c.)
Kausētie sieri (Dzintars, Ciba, Rasa, u.c.)
Cietie sieri (Grana, Džiugas, Rapitalia, u.c.)
Svaigie sieri (Mozzarella, Mascarpone, u.c.)
Sieri, kas nogatavināti sālījumā (Mālpils, u.c.)
Sieri, kas tiek nogatavināti pienskābo baktēriju ietekmē
Sieri, kas nogatavināti pienskābes un propionskābes baktēriju ietekmē…

Autora komentārsAtvērt
Atlants