Vērtējums:
Publicēts: 28.02.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 1.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 2.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 3.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 4.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 5.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 6.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 7.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 8.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 9.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 10.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 11.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 12.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 13.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 14.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 15.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 16.
  • Prezentācija 'Pārtikas drošība', 17.
Darba fragmentsAizvērt

Ēdienu uzglabāšana
Lai nodrošinātu temperatūru:
karstos ēdienus uzglabā slēgtos marmītos temperatūrā, kas nav zemāka par 60 ºC;
aukstos ēdienus, saldos ēdienus un konditorejas izstrādājumus ar pildījumiem (krēma,olu, biezpiena, gaļas u.tml.) uzglabā aukstumiekārtās (aukstumvitrīnās) temperatūrā, kas nav augstāka par 5 ºC. Ja aukstumvitrīnā temperatūra ir 10–12 ºC, tad produktu uzglabāšanas ilgums ir līdz vienai stundai;
saldētus ēdienus uzglabā saldētavā temperatūrā, kas nav augstāka par - 18 ºC.
Atsevišķus produktus, piemēram, restorānā gatavotus saldējumus, var uzglabāt temperatūrā, kas nav augstāka par - 12 ºC (parasti ne ilgāk kā vienu nedēļu).

Autora komentārsAtvērt
Atlants