Vērtējums:
Publicēts: 30.10.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 1.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 2.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 3.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 4.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 5.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 6.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 7.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 8.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 9.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 10.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 11.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 12.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 13.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 14.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 15.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 16.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 17.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 18.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 19.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 20.
  • Prezentācija 'Nedaudz par vafelēm', 21.
Darba fragmentsAizvērt

Vafeļu sortiments.
Kādai mīklas porcijai dažādības pēc var piejaukt magoņu sēkliņas. Šim nolūkam noder arī sezama sēkliņas, kokosriekstu skaidiņas, karamelizēta cukura pērlītes vai auzu pārslas.

AR MAGONĒM.
MUTAUTIŅI.
Ļoti vienkārša forma. Pārlocīt karsto vafeli uz pusēm un vēlreiz uz pusēm var pagūt pat tad, ja mīklai pievienots daudz kartupeļu miltu un tā ātri ieņem nemainīgu formu. Vidū var ieziest mazliet ievārījuma, medus, šokolādes krēma u. c.

TUMŠĀKAS VAI GAIŠĀKAS?
Tā ir gaumes lieta. Sākumā kāda vafele varbūt iznāks pabāla un kāda būs "iedegusi" par daudz, bet ar laiku izdosies notrāpīt optimālo cepšanas ilgumu.

TURZIŅAS.
Šādi saritinātās vafeļu turziņās var būt saldējums, putukrējums, dažādi krēmi. Ja mīklai nepievieno cukuru, vafeles var izmantot sāļo groziņu vietā. Piepilda īsi pirms pasniegšanas. Rotāšanai var izmantot augļu gabaliņus, ogas, nelielas konfektes, šokolādes skaidiņas.

Atlants