Vērtējums:
Publicēts: 06.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 1.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 2.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 3.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 4.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 5.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 6.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 7.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais ēdienu sortiments, tā raksturojums', 8.
Darba fragmentsAizvērt

Ēdināšanas uzņēmuma kvalifikācija: picērija
Izejvielu daudzveidība: milti, piens, gaļa, sēnes, dārzeņi, pākšaugi, olas (brokastīs), makaroni
Sagatavošanas veidi: cepšana lielā un mazā tauku daudzumā, krāsnī; vārīšana-apcepšana; vārīšana.
Pasniegšanas īpatnības: kečups tiek pasniegts pudelē.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants