Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Galvenie suši pagatavošanai nepieciešamie piederumi', 1.
Darba fragmentsAizvērt

Koka trauks rīsu sagatavošanai (hangiri)
Hangiri izmanto, lai etiķī marinētajiem rīsiem piešķirtu nepieciešamo mirdzumu un izceltu
to struktūru. Trauks pagatavots no cipreses koka dēlīšiem, kurus kopā satur vara stīpas.
Tā vietā var izmantot jebkuru plastmasas trauku.
Lāpstiņa (shamoji)
Lāpstiņu lieto rīsu apvēršanai un izlīdzināšanai, tos atdzesējot. Lāpstiņa tradicionāli norāda
uz saimnieces stāvokli mājā. Tās vietā var izmantot parasto koka vai plastmasas karoti.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants