Vērtējums:
Publicēts: 26.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
  • Konspekts 'Emulgatori', 1.
  • Konspekts 'Emulgatori', 2.
  • Konspekts 'Emulgatori', 3.
  • Konspekts 'Emulgatori', 4.
  • Konspekts 'Emulgatori', 5.
  • Konspekts 'Emulgatori', 6.
  • Konspekts 'Emulgatori', 7.
  • Konspekts 'Emulgatori', 8.
  • Konspekts 'Emulgatori', 9.
  • Konspekts 'Emulgatori', 10.
  • Konspekts 'Emulgatori', 11.
  • Konspekts 'Emulgatori', 12.
  • Konspekts 'Emulgatori', 13.
Darba fragmentsAizvērt

Apkopojot uzkrātu informāciju, secinu, ka lielākoties tā ir līdzīga. Atsevišķos gadījumos ir būtiskas atšķirības, tas izceltas ar sarkano (E-322, E-430-436). Bija patīkami uzzināt, ka Eiropas Savienībā aizliegtas piedevas neizdevās atrast Latvijā ražotos produktos. Pirms es uzsāku šo darbu nebiju tā īsti interesējusies par E piedevām. Veikalos centos neņemt to pārtiku kur daudz dažādu E, bet ko viņi nozīmēja nezināju. Darot šo darbu uzzināju daudz interesanta un iesaku cilvēkiem izturēties vērīgāk pret to ko mēs nopērkam veikalos un lietojam.
Eiropas marķējums E 471
Nosaukums
Taukskābju monoglicerīdi un diglicerīdi
Informācija: avots (WEB adrese), apraksts latviešu valodā ar nosaukumu atbilstošā valodā
no saitēm latviešu valodā
http://www.evielas.lv/lv/additives/247
Sintētiski tauki, kas producēti no glicerola un dabīgām taukskābēm.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants