Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 1.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 2.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 3.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 4.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 5.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 6.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 7.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 8.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 9.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 10.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 11.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 12.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 13.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 14.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 15.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 16.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 17.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 18.
  • Konspekts 'Šokolādes konfekšu iepakošana', 19.
Darba fragmentsAizvērt

Ārējais iepakojums-tā uzdevums ir garantēt drošu un ekonomisku primārā iepakojuma transportēšanu no produkta ražotāja līdz patērētājam. [Dukaļska L. Pārtikas produktu iepakošanas tehnoloģija-Jelgava: LLU PTF 2003.-560]
Ārējais iepakojums kā aizsargiepakojums aizsargā pret temperatūras maiņām, gaismu, pret eļļām, mitruma zudumiem utt.
Transportiepakojums ir tas, kas satur produktu visā kravas pārvadāšanas laikā, pasargā no klimatisko apstākļu iedarbības
Pārvadājot šokolādes izstrādājumus, tai skaitā konfektes, kā optimālākā pārvadāšanas forma tiek izmantotas kartona kastes. Vismaz 3 slāņu no kuriem vidējais ir gofrēts, tādejādi sargājot produktu no triecieniem.
Produkts tiek kārtots vairākās kārtās vienu no otras atdalot ar starpliku- kraftu.
Tas ir samērā lēts, ekoloģiski draudzīgs un izturīgs sekundārā iepakojuma veids.

Secinājumi:
Visā pasaulē šokolādes konfekšu iepakošana neko daudz neatšķiras. Vienīgais, kas rada atšķirību ir katra ražotāja vēlme pēc tā ko viņš vēlas redzēt uz iepakojuma.
Nemainīgas paliek trīsdaļīgās kastes, kuras rekonstruējot pārvērstas par divdaļīgajām un koreksi kā formas ir ļoti parocīgas konfekšu izkārtošanai.
Ja nepieciešams izvēlēties šokolādes fasēšanas iekārt, jāņem vērā tās taukainība, lai laika gaitā nerastos problēmas ar kopšanu, kas varētu pāraugt iekārtas pāragrā novecošanā.

Autora komentārsAtvērt
Atlants