Vērtējums:
Publicēts: 14.09.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 1.
  • Konspekts 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 2.
  • Konspekts 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 3.
  • Konspekts 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 4.
  • Konspekts 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 5.
  • Konspekts 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 6.
  • Konspekts 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 7.
  • Konspekts 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 8.
  • Konspekts 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 9.
  • Konspekts 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 10.
  • Konspekts 'Konditorejas izstrādājumi un to gatavošana', 11.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads    3
2.  Izstrādājumi – cepti lielā tauku daudzumā    4
3.  Raugu mīklas    5-7
4.  Pildijumi    8
5.  Krēmi    9
6.  Secinājumi    10
7.  Izmantotā literatūra    11
Darba fragmentsAizvērt

„Žagariņi”

2 olas
150g cukura
150g sk. Krējuma
500g kviešu miltu
1g soda
sāls
garšvielas
tauki
pudercukurs


Pagatavošana:
Olas ar cukuru, garšvielām saputo, pievieno skābu krējumu, kas samaisīts ar sodu, kviešu miltus un samīca. Pēc tam mīklu izveltnē un sagriež 4-5 cm platās un apmēram 10 cm garās strēmelēs. Katras strēmeles vienu malu bārkstveidīgi iegriež un, turot pie neiegrieztās malas, strēmeli satin.
Sagatavotos cepumus liek sakarsētos taukos un vāra gaiši brūnus. Atdzisušus sakārto traukā pārkaisa ar pūdercukuru.…

Atlants