Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 1.
  • Prezentācija 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 2.
  • Prezentācija 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 3.
  • Prezentācija 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 4.
  • Prezentācija 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 5.
  • Prezentācija 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 6.
  • Prezentācija 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 7.
  • Prezentācija 'Ēdienu tehnoloģiskā karte, shēma.', 8.
Darba fragmentsAizvērt

Gulašs

Gaļas mīkstumu sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep brūnus.
2. Tad pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni, sāli un sautē.
3. Kad gaļa gandrīz mīksta, pievieno piparus, lauru lapas, izkarsētus kviešu miltus un sautē, līdz gaļa gatava.
4. Beidzot pievieno skābu krējumu.
5. Gulašu lej dziļākā traukā un pasniedz ar kartupeļu biezini.…

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Atlants