Vērtējums:
Publicēts: 30.08.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 1.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 2.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 3.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 4.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 5.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 6.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 7.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 8.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 9.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 10.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 11.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Radisson Blu Daugava"', 12.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads    2
2.  Vispārīgās ziņas par uzņēmumu    3
3.  Prakses apraksts    4
4.  Virtuves organizatoriskā struktūra    5
6.  Praktikanta pašvērtējums    7
7.  Izmantotā literatūra    8
8.  Pielikumi    9
Darba fragmentsAizvērt

Prakse tika izieta „Radisson Blu Daugava” viesnīcas restorānā. Prakses vieta atrodas Kuģu ielā 24, Rīgā.
Prakses uzdevums bija, iepazīties ar ēdināšanas uzņēmuma ražošanas un apkalpošanas organizāciju, tehnoloģiskā procesa īpatnībām, kā arī nostiprināt mācību laikā iegūtās teorētiskās zināšanas ar praktiskajām iemaņām. Uzņēmumā rīko ēdināšanas pakalpojumus restorānā, kā, piemēram banketus ievērojamām personām. Viesnīcā ir restorāni un bārs.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants