Vērtējums:
Publicēts: 25.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Ārzemnieku apkalpošana', 1.
  • Referāts 'Ārzemnieku apkalpošana', 2.
  • Referāts 'Ārzemnieku apkalpošana', 3.
  • Referāts 'Ārzemnieku apkalpošana', 4.
  • Referāts 'Ārzemnieku apkalpošana', 5.
  • Referāts 'Ārzemnieku apkalpošana', 6.
  • Referāts 'Ārzemnieku apkalpošana', 7.
  • Referāts 'Ārzemnieku apkalpošana', 8.
  • Referāts 'Ārzemnieku apkalpošana', 9.
  • Referāts 'Ārzemnieku apkalpošana', 10.
  • Referāts 'Ārzemnieku apkalpošana', 11.
  • Referāts 'Ārzemnieku apkalpošana', 12.
  • Referāts 'Ārzemnieku apkalpošana', 13.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Kad viesojas ciemiņi no Igaunijas    4
  Ko pasniegt viesiem no Krievijas    6
  Kad atbrauca viesi no Ķīnas    8
  Secinājumi    13
  Izmantota literatūra    14
Darba fragmentsAizvērt

Igauņu virtuve, atšķirībā no tuvējām kaimiņvalstīm, daudz lielākā mērā ir saglabājusi senās, nacionālās īpatnības, kas ietekmē ēšanas paradumus arī tagad. No pirmā acu uzmetiena tā šķiet vienkārša un pieticīga, bet, jāņem vērā produktus un ēdienu gatavošanas paņēmienus, tad tieši tur slēpjas arī tās pievilcība un savdabība. Tie ir mūsu kaimiņi un mums ir daudz kas kopīgs, tātad nebūs sarežģīti uzņemt viesus no Igaunijas.
Galvenie produkti, kas raksturīgi tradicionālajai igauņu virtuvei, ir zivis, piens, skābais un saldais krējums, liesa un cauraugusi cūkgaļa, kartupeļi, kāposti, zirņi, grūbas. …

Autora komentārsAtvērt
Atlants