Vērtējums:
Publicēts: 16.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 1.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 2.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 3.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 4.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 5.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 6.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 7.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 8.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 9.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 10.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 11.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 12.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 13.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 14.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 15.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 16.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 17.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 18.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 19.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 20.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 21.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 22.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 23.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 24.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 25.
  • Referāts 'Biezpiena sieriņi', 26.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Ražošanas process ir sarežģīts, jo ir jāuzmana , jāseko līdz , ir jāpārzin ražošana.
Pienu normalizējot ir jāievēro olbaltumvielu un tauku saturu attiecība.
Vajadzīgo maisījuma tauku saturu nosaka, ņemot vērā faktisko olbaltumvielu saturu izejvielā.
Lai iegūtu kvalitatīvu piena recekli, pievieno fermentu.
Pasterizēšanas režīms ietekmē raudzēšanas rezultātā iegūtā recekļa blīvumu.
Biezpiens ir piena produkts, kas iegūts no piena un vājpiena maisījuma.
Glazēto biezpiena sieriņu ražošana notiek mehanizētā plūsmas līnijā, no piena pieņemšanas līdz glazēto sieriņu iesaiņošanas.
Biezpiena sieriņu ražošanā tiek izmantotas jaunas, mūsdienīgas iekārtas, iekārtu sortiments ir plašs.
Biezpiena sieriņu sortiments var būt plašs, var izgatavot ar pildījumu, vai bez tā.

Autora komentārsAtvērt
Atlants