Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.01.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 1.
  • Prezentācija 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 2.
  • Prezentācija 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 3.
  • Prezentācija 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 4.
  • Prezentācija 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 5.
  • Prezentācija 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 6.
  • Prezentācija 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 7.
  • Prezentācija 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 8.
  • Prezentācija 'Pelējuma rašanās atšķirīgu veidu maizēs', 9.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Pelējums ātrāk parādījās uz baltmaizes šķēles
No kviešiem cepta maize ātrāk sapel
No rudziem cepta maize lēnāk sapel
Maizes pārtikā ir lietojamas ilgāku laiku, nekā tiek norādīts derīguma termiņā
No kviešiem cepta maize ir mazāku laiku lietojama uzturā, savukārt, no rudziem cepta maize ir ilgāku laiku lietojama uzturā




Autora komentārsAtvērt
Atlants