Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.09.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 1.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 2.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 3.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 4.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 5.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 6.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 7.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 8.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 9.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 10.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 11.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 12.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 13.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 14.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 15.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 16.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 17.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 18.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 19.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 20.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 21.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 22.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 23.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 24.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 25.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 26.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 27.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 28.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 29.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 30.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 31.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 32.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 33.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 34.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 35.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 36.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 37.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 38.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 39.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 40.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 41.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 42.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana', 43.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    5
  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    6
  Apmeklētāju skaita aprēķins    7
  Porciju skaita aprēķins    8
  Sortimenta minimuma sastādīšana    9
  Ēdienu receptūru sastādīšana    10
  Ēdienkartes sastādīšana    24
  Liemeņa izvērtēšana, kalkulācija    27
  Kalkulācija    29
  Pārtikas produktu prečziniskais raksturojums    31
  Secinājumi    36
  Izmantotā literatūra    37
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Ēdināšanas uzņēmumam izveidota ēdienkarte, kas paredzēta vasaras sezonas vienai dienai. Tajā ir sakombinēti seši aukstie ēdieni, divas zupas, septiņi otrie ēdieni, četri saldie ēdieni, trīs karstie un pieci aukstie dzērieni, četri konditorejas izstrādājumi un maize. Aukstos dzērienus un konditorejas izstrādājumus iepērk no citiem uzņēmumiem.
Tabulas veidā apskatīts pārtikas produktu prečziniskais raksturojums (uzglabāšanas ilgums, temperatūra vietas veids un relatīvais gaisa mitrums).
Tika veikts kulinārais izvērtējums cūkas liemenim. Rezultātā iegūts, ka no 40 kg cūkas liemeņa var iegūt sešus dažādus gaļas ēdienus. Trijiem ēdieniem aprēķinātas pašizmaksas, kas vidēji ir no 0,22 līdz 0,34 Ls
Darba veikšanai izmantoti astoņi literatūras avoti.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Atlants