Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 1.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 2.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 3.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 4.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 5.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 6.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 7.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 8.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 9.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 10.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 11.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 12.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 13.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 14.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 15.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 16.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 17.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 18.
  • Prezentācija 'Trīs ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 19.
Darba fragmentsAizvērt

Ēdienkarte
Uzkodas (7)
Mango tornītis ar tīģergarnelēm un zemeņu mērci
Salāti (8)
Zupas (3)
Pasta (4)
Spinātu taglatelle ar jūras veltēm
Gaļas ēdieni (5)
Zivju ēdieni (4)
Deserti (5)

Galvenās izejvielas
Daudzveidība gaļas izvēlē (Liellopu, jaunlopu, vistas, cūkas, teļa, pīles, u.c.)
Dažādas zivis (Baltā pangasija, strauta forele, laša fileja, tilapijas fileja)
Daudz dažādu dārzeņu salātos un uzkodās (avokado, tomāti, gurķi, ķīnas kāposti, ķirbji, u.c.)
Pagatavošanas veidi
Grillēšana
Cepšana
Vārīšana
Panēšana
Saldēšana, u.c.

Vincents
Ēdienkarte:
Tradicionālais latviešu gardēžu ceļojums
(minimāli divām personām) Cena: 60Ls vienai personai + 30Ls par vīniem.
Uzkodas (5)
Pīļu aknu foie gras un rudens taureņu ravioli
Ls 8,20

Latvijas stirnas gaļas tartars ar savvaļas skābenēm un estragona mērci
Ls 8,20 …

Autora komentārsAtvērt
Atlants