Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 1.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 2.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 3.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 4.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 5.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 6.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 7.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 8.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 9.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 10.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 11.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 12.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 13.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 14.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 15.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 16.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 17.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 18.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 19.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 20.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 21.
  • Prakses atskaite 'Kafejnīca "Silva"', 22.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads   
1.  Uzņēmuma darbības pamatojums un specializācija   
1.  Atrašanās vieta, pieejamība, darba laiks, tirgus segments   
2.  Uzņēmuma darba organizācijas shēma   
3.  Instruktāžas, uzsākot darbu uzņēmumā   
4.  Preču pasūtīšana un pieņemšana, dokumentācija   
2.  Ražošanas bloka raksturojums   
  Aukstais cehs   
  Pirmapstrādes cehs   
  Konditorijas cehs   
  Karstais cehs   
  Gatavās produkcijas sadale   
  Trauku mazgātuves   
  Noliktavas   
3.  Apmeklētāju zāles raksturojums   
4.  Sanitāri higiēnisko normu ievērošana uzņēmumā   
5.  Kvalitātes kontrole   
6.  Cenu līmenis   
7.  Lietvedības dienesta darbības principi   
8.  Marketinga nodaļas darbība   
Darba fragmentsAizvērt

7.LIETVEDĪBAS DIENESTA DARBĪBAS PRINCIPI
Lietvedības pienākumi uzņēmumā parasti tiek uzticēta uzņēmuma vadītajam vai grāmatvežiem, bet lielāko daļu ar to nodarbojas vadītājs.

8.MĀRKETINGA NODAĻAS DARBĪBA
Uzņēmums izmanto akcijas cenas, ir īpaši piedāvājumi uz svētkiem un atlaides. Izmaiņas ēdienkartēs. Salīdzina cenas ar citiem uzņēmumiem.
Ir mājas lapa, kur uzņēmums sevi reklamē www.silva.lv
Izmanto vietējos mēdijus.

Secinājumi
1. Uzņēmuma atrašanās vieta ir pilnīgi pareizi izvēlēta tāpēc, ka atrodas sabiedriski vietā. Blakus autoostai un Pilsētas Pasāžai, kur apgrozās cilvēki.
Cehi, palīgtelpas un noliktava pareizā secībā izkārtoti. Aukstais cehs ir mazākais uzņēmumā.

2. Ražošanas bloks ir plašs, Karstajā cehā ir laba ventilāciju, jo ir gan mākslīgais, gan dabiskais apgaismojums. Ir diezgan liela telpa šim ceham. Noliktavas ir neliela, bet tajā ir var novietot daudz produkcijas.
3. Sanitāra higiēna netiek ievērota visu laiku, piemirstās dažreiz. Bet tas ir tikai pieļaujami, jo nevar visu ievērot. Viss tiek mazgāts ar speciāliem tīrīšanas līdzekļiem.


Autora komentārsAtvērt
Atlants