Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.11.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 1.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 2.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 3.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 4.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 5.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 6.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 7.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 8.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 9.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 10.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 11.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 12.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 13.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 14.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 15.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 16.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 17.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 18.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 19.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 20.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 21.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 22.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 23.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 24.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 25.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 26.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 27.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 28.
  • Prezentācija 'Trīs Latvijas ēdināšanas uzņēmumu raksturojums', 29.
Darba fragmentsAizvērt

SIA ’’Gulbenes manēža’’
Kafejnīca un bārs atrodas “Vecgulbenes muižā”
Ēdināšanas uzņēmuma telpās valda senlaicīga noskaņa
Uzņēmuma servisa līmenis ir augsts, kvalificēti darbinieki, piedāvā atbilstošu ēdienu sortimentu, dažādība piedāvājumā
Piedāvātais ēdienu sortiments
Salāti – 4 veidi
Uzkodas (aukstās un karstās) – 6 veidi
Zupas – 4 veidi
Karstie gaļas ēdieni – 9 veidi
Karstie zivju ēdieni – 4 veidi
Piedevas – 7 veidi
Bērnu ēdieni – 2 veidi
Veģetārie ēdieni – 2 veidi
Deserts – 6 veidi
Karstie dzērieni – 5 veidi
Atspirdzinošie dzērieni – 13 veidi
Bezalkoholiskie kokteiļi – 8 veidi

Izmantoto izejvielu/produktu daudzveidība un sagatavošanas veidi

Tiek piedāvāti piena produktu, miltu ēdieni, dārzeņi, augļi, dažādi gaļas ēdieni (vistas gaļas, cūkgaļas, liellopa, aknas, sacepums), zivju ēdieni, vīngliemeži.

Pagatavošanas veidi - svaigi, vārīti, cepti, sacepti, sautēti, tvaicēti, grilēti, recināti (krēmi)
Ēdieni tiek pagatavoti katram klientam atsevišķi tādēļ ir ilgi jāgaida.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants