Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.02.2012.
Valoda: Angļu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 1.
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 2.
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 3.
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 4.
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 5.
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 6.
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 7.
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 8.
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 9.
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 10.
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 11.
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 12.
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 13.
  • Prezentācija 'Extra Virgin Olive Oil', 14.
Darba fragmentsAizvērt

Extra virgin olive oil is a particularly valuable source of antioxidant and anti-inflammatory phytonutrients. Among these phytonutrients are many standout polyphenols. Olive oil is a unique plant oil in terms of its fat composition, containing about three-fourths of its fat in the form of oleic acid (a monounsaturated, omega-9 fat).…

Autora komentārsAtvērt
Atlants