Vērtējums:
Publicēts: 04.12.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
2016. - 2020. g.
2021. - 2025. g.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 1.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 2.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 3.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 4.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 5.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 6.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 7.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 8.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 9.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 10.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 11.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 12.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 13.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 14.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 15.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 16.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 17.
  • Prezentācija 'Produktu saglabāšanas veidi', 18.
Darba fragmentsAizvērt

Ilgstoši pārtiku pārstrādājot burkās ļoti augstā temperatūrā, siltums nogalina mikroorganismus un inaktivē fermentus, kas var izraisīt ēdiena sabojāšanos. Sildīšanas process arī izvada gaisu no burkas, pārtikas atdzišanas laikā izveidojot vakuuma blīvējumu. Tas neļauj gaisam un tajā esošajiem mikroorganismiem iekļūt burkā un atkārtoti piesārņot pārtiku.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants