Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 1.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 2.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 3.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 4.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 5.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 6.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 7.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 8.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 9.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 10.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 11.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 12.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 13.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 14.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 15.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 16.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 17.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 18.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 19.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 20.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 21.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 22.
  • Prezentācija 'Augļu - ogu konditorejas izstrādājumi', 23.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievārījums    4
  Augļu biezenis    11
  Marmelāde    13
  Pastilas    19
  Zefīrs    20
  Sukādes    21
Darba fragmentsAizvērt

Gatavo no svaigiem augļiem, ogām vai to pārstrādes produktiem.
Ievārījums ir dzidra cukura sīrupa un veselu vārītu augļu maisījums.

Ievārījumus gatavo kā no svaigiem, tā arī no konservētiem vai saldētiem augļiem un ogām, un arī no rožu ziedlapiņām, melonēm, arbūziem un valriekstiem, tos vārot tā, lai augļi nesašķīst.

Ievārījumi parasti tiek gatavoti rudenī, kad ir novāktas ogas un augļi.

Ievārījumus var gatavot daudz un dažādos veidos.

Autora komentārsAtvērt
Atlants