Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.12.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums', 1.
  • Konspekts 'Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums', 2.
  • Konspekts 'Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums', 3.
  • Konspekts 'Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums', 4.
Darba fragmentsAizvērt

Siltu gaļu iegūst tūlīt pēc dzīvnieka apstrādes. Tās temperatūra ir tuva dzīva organisma temperatūrai. Šādas gaļas muskuļaudi ir mīksti, sulīgi, tai ir jēluma smaka, tumša virsma. Šādu gaļu termiski apstrādājot, ēdieni no tās ir šķiedraini, cieti, slikti sagremojami. Tāpēc siltu gāļu nerealizē, bet nodod atdzesēšanai vai sasaldēšanai, vispirms to nogatavinot.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants