Vērtējums:
Publicēts: 15.10.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 1.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 2.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 3.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 4.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 5.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 6.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 7.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 8.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 9.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 10.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 11.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 12.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 13.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 14.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 15.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 16.
  • Referāts 'Tekila un teiklas ražošanas tehnoloģija', 17.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
2.  Tekilas vēsture    4
3.  Tekilas ražošana    5
3.  Tekilas klasifikācija    8
4.  Tekilas pasniegšana un lietošana    9
5.  Tekilas piedāvājums patērētājiem    10
  Secinājumi    13
  Izmantotā literatūra    15
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Tekila ir Meksikāņu dzēriens, kurš tiek gatavots tikai no zilās agaves sulas un kura kvalitāti stingri kontrolē Meksikas likumdošana.
2. Tekila ir dzēriens, par ko ir daudz dažādi stāsti un teikas.
3. Lai no zilās agaves varētu gatavot šo dzērienu ir nepieciešams ilgs laiks (aptuveni 8gadi), kamēr šī auga sula var tikt izmantota tekilas ražošanā.
4. Tekilas ražošanā agaves sula tiek destilēta divas reizes.
5. Tekila tiek izturēta ozolkoka mucās
6. Pasaulē ir daudz tekilas atdarinājumi, kurus ražotāji sauc par tekilu, lai gan tā nemaz nav.
7. Tekilu iedala pēc tās izturēšanas ilguma.
8. Dos Lunas Grand Reserve ir dārgākā tekila pasaulē
9. Tekila tiek pasniegta nelielā glāzītē kopā ar sāli un citrona vai laima šķēlītēm
10. No tekilas tiek gatavoti ļoti daudz, dažādi kokteiļi.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Atlants