Vērtējums:
Publicēts: 15.04.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
  • Referāts 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 1.
  • Referāts 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 2.
  • Referāts 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 3.
  • Referāts 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 4.
  • Referāts 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 5.
  • Referāts 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 6.
  • Referāts 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 7.
  • Referāts 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 8.
  • Referāts 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 9.
  • Referāts 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 10.
  • Referāts 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 11.
  • Referāts 'Ēdienu gatavošanai izmantojamās izejvielas', 12.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Izvēlētā pārtikas produkta veida piedāvājuma sortiments    4
2.  Pārtikas produkta ķīmiskais sastāvs, uzturvērtība, nozīme uzturā    5
2.1.  Ķīmiskais sastāvs    5
2.2.  Uzturvērtība    5
2.3.  Nozīme uzturā    5
3.  Pārtikas produkta kvalitāte un tās ietekmējošie faktori    6
4.  Pārtikas produkta uzglabāšanas un realizācijas nosacījumi    7
5.  Pārtikas produkta marķējums un tā atbilstība atbilstoši LV normatīvajiem dokumentiem    8
  Secinājumi    9
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    10
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Pastēte “Lido” ir diezgan kvalitatīvs produkts, bet tomēr satur ļoti daudz E-vielu. Ražotāja “Lido” uzdevums bija izveidot samērā kvalitatīvu preci par pieejamu cenu. Es domāju, ka viņiem tas labi izdevās.
Bet tagad, jau apskatot visas nianses un pastētes pagatavošanu mājās, es dotu priekšroku svaigiem produktiem, kas nesatur E-vielas, kā arī izvairītos no cūkgaļas, ja gatavotu vistas aknu pastēti. Mēs dzīvojam laikā, kad konservanti ir visos plauktos, nedrīkst aizmirst, ka, ja cilvēkam ir vēlēšanās ēst veselīgi un ir brīvs laiks gatavošanai, tad labāk gatavot pašiem, jo mēs noteikti zināsim, kas ir sastāvā un to daudzumu.

Autora komentārsAtvērt
Atlants