Vērtējums:
Publicēts: 27.11.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 1.
  • Prezentācija 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 2.
  • Prezentācija 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 3.
  • Prezentācija 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 4.
  • Prezentācija 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 5.
  • Prezentācija 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 6.
  • Prezentācija 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 7.
  • Prezentācija 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 8.
  • Prezentācija 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 9.
  • Prezentācija 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 10.
  • Prezentācija 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 11.
  • Prezentācija 'Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmum', 12.
Darba fragmentsAizvērt

Maksimālā pieļaujamā temperatūra: 60°C.
Pēc mazgāšanas galda piederumus ieteicams uzreiz noslaucīt.
Ieteicams noslaucīt plankumus, kas palikuši pēc ūdens pilienu izžūšanas.
Glabāt piederumus atsevišķi un izvairīties no triecieniem.
Īpašu uzmanību pievērst nažu asmeņiem, kas nedrīkst saskarties ar citiem priekšmetiem.
Drīkst izmantot sudraba tīrīšanas līdzekļus apsudrabotiem priekšmetiem un metāla tīrīšanas līdzekļus pārējiem izstrādājumiem no nerūsējošā tērauda.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants