Vērtējums:
Publicēts: 11.10.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 1.
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 2.
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 3.
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 4.
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 5.
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 6.
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 7.
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 8.
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 9.
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 10.
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 11.
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 12.
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 13.
  • Prezentācija 'Interesanti fakti par alkoholu', 14.
Darba fragmentsAizvērt

Vispārīgi…
Liela daļa uzskata, ka alkohols paaugstina ķermeņa temperatūru, bet patiesībā tas ir otrādāk un temperatūra tiek samazināta, kas rada efektu, ka jums ir karsti.
Ja atrodies Misūri un esi izdomājis iznest atkritumus pēc ballītes, tad uzmanies, jo ja nebūsi vismaz 21 gadu vecs un tavos atkritumos atradīs tukšas pudeles tiksi apsūdzēts par nelikumīgu alkohola glabāšanu.
Lielākā daļa dārzeņu un gandrīz visi augļi satur nedaudz alkohola.
Destilētie dzērieni kā: brendijs, džins, rums, tekila u.c. nesatur taukus, ogļhidrātus un holesterīnu.

Spiediens šampanieša pudelē ir gandrīz 6 atmosfēras, kas ir burtiski trīs reizes lielāks nekā automašīnas riepās.
Noturēt rumu ir visgrūtāk, jo ja to dara par ilgu- garša paliek pārāk rūgta, savukārt, ja nenotur līdz galam- pārāk pliekana, ar vīnu tas ir daudz vieglāk - jo vecāks, jo labāks.
Alkohols, kurš sajaukts ar gāzētu dzērienu asinīs uzsūcas ātrāk, tādējādi izraisot reibumu straujāk, nekā tas būtu dzerot tīrā veidā.


Autora komentārsAtvērt
Atlants