Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.12.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 1.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 2.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 3.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 4.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 5.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 6.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 7.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 8.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 9.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 10.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 11.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 12.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 13.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 14.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 15.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 16.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 17.
  • Konspekts 'Pārtikas sensoro analīžu plānojums un sensoro datu analīze', 18.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Sensorās novērtēšanas vieta un vērtētāji    4
2.  Paraugu sagatavošana    6
3.  Vērtēšanas norise    9
4.  Vērtēšanas datu analīze    10
  Secinājumi    12
  Izmantotā literatūra    13
  Pielikums    14
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Emocionālajā metodē tika noteikts, ka paraugs B vērtētājiem patika vismazāk, bet paraugs A un C vērtētājiem patika vienlīdz stipri.
2. Raksturojošajā metodē tika noteikts, ka sūkalu dzērienu krāsā ir būtiskas atšķirības starp paraugu C un B. Paraugs C ir brūnākas krāsas nekā paraugs B. Bet nav būtisku atšķirību starp paraugu A un B, kā arī starp paraugu A un C.
3. Pēc Tjūkija testa sūkalu paraugiem Garšai + Smaržai nav būtisku atšķirību. Visiem paraugiem ir vienlīdz izteikta Garša + Smarža.
4. Sūkalu dzērienu paraugs B ir ar visbiezāko konsistenci salīdzinot ar paraugu A un C. Starp paraugu A un C nebija būtisku atšķirību.
5. Sūkalu dzērienu skābums ir būtiski atšķirīgs paraugam B, tas atšķiras no parauga C un A. Paraugs B ir skābāks par paraugu A un C. Bet A un C paraugi savā starpā nav būtiski atšķirīgi.

Autora komentārsAtvērt
Atlants