Vērtējums:
Publicēts: 07.05.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 1.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 2.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 3.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 4.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 5.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 6.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 7.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 8.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 9.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 10.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 11.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 12.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 13.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 14.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 15.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 16.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 17.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 18.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 19.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 20.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 21.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 22.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 23.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 24.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 25.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 26.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 27.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma koncepta izstrāde', 28.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMA IZVEIDES EKONOMISKAIS PIELIETOJUMS    4
1.1.  Ēdināšanas uzņēmums    4
1.2.  Atrašanās vietas raksturojums    4
1.3.  Konkurentu izvērtējums    7
1.4.  Potencionālās mērķgrupas    9
2.  ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMA APKALPOŠANAS KONCEPCIJA    13
2.1.  Viesu skaits uzņēmumā    13
2.2.  Interjers    13
2.3.  Apkalpošanas procesa norise    15
3.  ĒDIENKARTES IZSTRĀDE    17
4.  TEHNOLOĢISKĀS KARTES IZSTRĀDE    19
.5  INOVĀCIJAS UN KĀPĒC TIEŠI ŠIS UZŅĒMUMS    23
  KOPSAVILKUMS    24
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS SARAKSTS    25
Darba fragmentsAizvērt

KOPSAVILKUMS
1. Svarīgi ir sākt ar ideju, par to kāds varētu būt uzņēmums, pēc tam ir svarīgi saprast mērķa grupas, jo bez klientiem uzņēmums nespēs darboties un gūt peļņu, tāpēc svarīgiir izanalizēt mērķa grupas.
2. Ir svarīgi piedāvāt kaut ko jaunu, inovatīvu, arī acīm baudāmu, piemēram, Bistro „ Pasēdnīca” ir piedāvājumā otrajā stāvā panorāmas skats uz Smiltenes pilsētu un kā izklaide boulings, un ļoti daudzi cilvēki turp devās, tikai lai spēlētu boulingu vai pasēdētu vērojot smilteni un dzerot kafiju.
3. Šis praktiskais darbs varētu pārvērsties par ko plašāku, jo ir ļoti daudz pētījumu un praktisku lietu, ko vēl uzlabot darba izstrādāšanas laikā.
4. Maz var ņemt piemērus šobrīd no reālās situācijas, jo visur ir COVID-19 ietekme, piemēram, analizēt konkrēti savus konkurentus es nevarēju, jo lielākoties viņi nesprādā, ja strādā tad tikai uz līdzņemšanu.
5. Paldies!

Autora komentārsAtvērt
Atlants