Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.01.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 1.
  • Prezentācija 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 2.
  • Prezentācija 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 3.
  • Prezentācija 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 4.
  • Prezentācija 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 5.
  • Prezentācija 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 6.
  • Prezentācija 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 7.
  • Prezentācija 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 8.
  • Prezentācija 'Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde', 9.
Darba fragmentsAizvērt

Kursa darba galvenie mērķi tika izvirzīti:
Izstrādāt siera cepumu receptūras ar samazinātu tauku saturu
Izstrādāt siera cepumu receptūru ar samazinātu enerģētisko vērtību
Paaugstināt siera cepumu uzturvērtību

Ideju posms
Kursa darbā ir izstrādāti 5 siera cepumu veidi:
siera cepumi ar zaļumiem
siera cepumi ar ķiplokiem un burkāniem
siera cepumi ar alu un sinepēm
siera cepumi ar čili
siera cepumi ar ķimenēm un ķiplokiem.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants