Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.04.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Piecu dažādu ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments atbilstīgi ēdināšanas u', 1.
  • Prezentācija 'Piecu dažādu ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments atbilstīgi ēdināšanas u', 2.
  • Prezentācija 'Piecu dažādu ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments atbilstīgi ēdināšanas u', 3.
  • Prezentācija 'Piecu dažādu ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments atbilstīgi ēdināšanas u', 4.
  • Prezentācija 'Piecu dažādu ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments atbilstīgi ēdināšanas u', 5.
  • Prezentācija 'Piecu dažādu ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments atbilstīgi ēdināšanas u', 6.
  • Prezentācija 'Piecu dažādu ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments atbilstīgi ēdināšanas u', 7.
  • Prezentācija 'Piecu dažādu ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments atbilstīgi ēdināšanas u', 8.
  • Prezentācija 'Piecu dažādu ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments atbilstīgi ēdināšanas u', 9.
  • Prezentācija 'Piecu dažādu ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments atbilstīgi ēdināšanas u', 10.
  • Prezentācija 'Piecu dažādu ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments atbilstīgi ēdināšanas u', 11.
  • Prezentācija 'Piecu dažādu ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments atbilstīgi ēdināšanas u', 12.
  • Prezentācija 'Piecu dažādu ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments atbilstīgi ēdināšanas u', 13.
Darba fragmentsAizvērt

1.GAN BEI T/C SPICE,LIELIRBES IELA 29 .
Ēdināšanas uzņēmuma kvalifikācija: austrumu restorāns.
Piedāvātais produktu sortiments:
Sushi (71)
Zupas(15)
Salāti un aukstās uzkodas (11)
Karstās uzkodas (20)
Jūras produktu ēdieni (12)
Gaļas ēdieni (42)
Rīsu un nūdeļu ēdieni (13)
Deserti (10)
Liela izvēle dzērienu (33)
2.BISTRO “LIDO”
Ēdināšanas uzņēmuma kvalifikācija: bistro
Izejvielu daudzveidība:
Gaļa – (vistas, cūkas, liellopu);
Dārzeņi (tomāti, gurķi, burkāni, paprika
kāposti un t.t),
Zivis- (lasis, tuncis);
100 dažādas aukstās uzkodas zviedru galda veidā.
Sēnes, pākšaugi u.c.
Sagatavošanas veidi: cepšana, sautēšana, vārīšana, marinēšana.
Pasniegšanas īpatnības: pats vari izvēlēties maltītes sastāvdaļas, to lielumu un piedevas.
Ēdināšanas uzņēmums atbilst savai kvalifikācijai, liels ēdienu sortiments, ievērojas visi ēdienu gatavošanas tehnoloģijas pamatprincipi.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants