Vērtējums:
Publicēts: 27.01.2025.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
  • Konspekts 'Kokteiļu kalkulācijas kartes', 1.
  • Konspekts 'Kokteiļu kalkulācijas kartes', 2.
  • Konspekts 'Kokteiļu kalkulācijas kartes', 3.
  • Konspekts 'Kokteiļu kalkulācijas kartes', 4.
  • Konspekts 'Kokteiļu kalkulācijas kartes', 5.
  • Konspekts 'Kokteiļu kalkulācijas kartes', 6.
  • Konspekts 'Kokteiļu kalkulācijas kartes', 7.
Darba fragmentsAizvērt

“Margarita”
Sastāvdaļas:
• 50 ml ‏tekilas
• 50 ml ‏citronu sulas
• 25 ml ‏liķieris “Cointreau”
• 50 g ledus
• Laima vai citrona šķēle dekorēšanai
Pagatavošana:
1.Sastāvdaļas sakrata šeikerī, kurā iebērts ledus
2.Izkāš glāzē ar "sāls maliņu".
3.Dekorē ar laima vai citrona šķēlīti uz glāzes maliņas.…

Atlants