Vērtējums:
Publicēts: 06.06.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 1.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 2.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 3.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 4.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 5.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 6.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 7.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 8.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 9.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 10.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 11.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 12.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 13.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 14.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 15.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 16.
  • Prezentācija 'Pārtikas piesārņojums ātrās ēdināšanas restorānos Nigērijā', 17.
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Saindējoties ar pārtiku, pasaulē katru dienu iet bojā apmēram 5’000 cilvēki.
Āfrikas jaunattīstītajās valstīs ir zems zināšanu līmenis par pārtikas higiēnu un drošību.
Ātrās ēdināšanas bizness turpina augt, palielinoties neveselīgā uztura lietošanai ikdienā.
Pēc analīžu rezultātiem, visi ātrās ēdināšanas restorānu apmeklētāji Nigērijā pēc ēdienreizes, savā organismā ir uzņēmuši kāda veida mikroorganismu.
Pasaules Veselības organizācija pēc šo datu izpētes, rekomendē jauno darbinieku apmācību organizēšanu par pārtikas drošību un higiēnu.

Autora komentārsAtvērt
Atlants