Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 1.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 2.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 3.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 4.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 5.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 6.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 7.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 8.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 9.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 10.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 11.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 12.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 13.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 14.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 15.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 16.
  • Prezentācija 'Pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību', 17.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Darba hipotēze, mērķis   
  Darba uzdevumi   
  Darba metodes   
  Anketēšanas rezultāti   
  Produktu analīzes rezultāti   
  Secinājumi un ieteikumi   
Darba fragmentsAizvērt

Darba uzdevumi
Apkopot un izanalizēt informāciju par pārtikas piedevām un to klasifikāciju.
Izpētīt, kāda ir pārtikas piedevu ietekme uz cilvēka veselību.
Noskaidrot jauniešu zināšanas par pārtikas piedevām.
Noskaidrot, kāds ir jauniešu vidū populārāko pārtikas produktu sastāvs, kādas pārtikas piedevas tie satur un kāda ir to ietekme uz veselību.

Anketēšanas rezultāti
Izveidojām aptauju, lai noskaidrotu, cik informēti par E-vielām ir jaunieši vecumā no 15 līdz 21 gadam.

No aptauju rezultātiem varam secināt, ka gandrīz visi jaunieši zina par E-vielu esamību, taču ne visi zina par šo vielu funkcijām.

Tikai daļa ir informēta par pārtikas piedevu ietekmi uz cilvēka veselību.

Iepērkoties lielākā daļa respondentu nepievērš uzmanību E-vielām, kas atrodas produktos.

To varētu skaidrot ar nelielo informācijas klāstu par pārtikas piedevām, ko par nepietiekamu esam atzinuši arī 79% respondentu. Tomēr pozitīvi, ka 71% aptaujāto vēlētos padziļināt savas zināšanas par šo tēmu.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants