Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.02.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Paraugs 'Paškontroles', 1.
  • Paraugs 'Paškontroles', 2.
Darba fragmentsAizvērt

Ēdienu uzglabāšana pirms pasniegšanas
Fizikālais – □
Ķīmiskais – ∆
Mikrobioloģiskais piesārņojums – ○
Baktēriju vairošanās

Karstos ēdienus uzglabā +60°C vai augstākā temperatūrā.
Aukstos ēdienus uzglabā +10°C vai zemākā temperatūrā (optimālā +4°C)

Uzglabāšanas ilgums.
Noslēgti trauki.

Temperatūras kontrole pirms ēdienu izsniegšanas 1 reizi nedēļā.

Pavārs

Ievērot uzglabāšanas laiku.

Mērījumi fiksēti tabulā „Produktu gatavošanas un realizācijas laika temperatūras kontrole”.

Autora komentārsAtvērt
Atlants