Paraugs1 Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Tūrisms, viesmīlība
Ēdienu uzglabāšana pirms pasniegšanas Fizikālais – □ Ķīmiskais – ∆ Mikrobioloģiskais piesārņojums – ○ Baktēriju vairošanās Karstos ēdienus uzglabā +60°C vai augstākā temperatūrā. Aukstos ēdienus uzglabā +10°C vai zemākā temperatūrā (optimālā +4°C) Uzglabāšanas ilgums. Noslēgti trauki. Temperatūras kontrole pirms ēdienu izsniegšanas 1 reizi nedēļā. Pavārs Ievērot uzglabāšanas laiku. Mērījumi fiksēti tabulā „Produktu gatavošanas un realizācijas laika temperatūras kontrole”. …
Paškontroles pārtikas piesārņojuma mikrobioloģisko, ķīmisko un fizikālo riska cēloņu analīzes veikšana, izvērtējot tehnoloģiskā procesa plūsmas.