Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.03.2023.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2021. - 2025. g.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 1.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 2.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 3.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 4.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 5.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 6.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 7.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 8.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 9.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 10.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 11.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 12.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 13.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 14.
  • Prezentācija 'Konjaka ražošanas process', 15.
Darba fragmentsAizvērt

Kas ir konjaks?
Konjaks ir stiprais spirtotais dzēriens ar etilspirta saturu 40 – 45 %, ko gatavo, pārtvaicējot galvenokārt balto vīnogu vīnus.
Konjaku (Cognac) izgatavo Konjakā, Francijā (Cognac, France) un Konjakas pilsētas apkārtnē.
Visi konjaki ir brendiji, bet ne visi brendiji ir konjaki. Informācijai – brendijs ir destilēts vīns.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants