Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.09.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Margarīni', 1.
  • Referāts 'Margarīni', 2.
  • Referāts 'Margarīni', 3.
  • Referāts 'Margarīni', 4.
  • Referāts 'Margarīni', 5.
  • Referāts 'Margarīni', 6.
  • Referāts 'Margarīni', 7.
  • Referāts 'Margarīni', 8.
  • Referāts 'Margarīni', 9.
  • Referāts 'Margarīni', 10.
  • Referāts 'Margarīni', 11.
  • Referāts 'Margarīni', 12.
  • Referāts 'Margarīni', 13.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Margarīna ķīmiskais sastāvs    4
  Margarīna dažādība Rīgas veikalos    5
  Masu medijos sniegtā informācija    7
  Margarīna izgatavošanas vēsture    8
  Margarīna ražošana un izmantošana    10
  Cilvēku viedoklis par margarīnu    10
  Secinājumi    11
  Izmantotās literatūras saraksts    12
  Pielikums (aptauja)    13
Darba fragmentsAizvērt

Tēmu šim projekta darbam man bija izvēlēties samērā viegli. Margarīns ir viens no tiem pārtikas un uzturvielu komponentiem, ko mēs uzturā lietojam itin bieži. Margarīns ir arī samērā jauns izstrādāts produkts, kurš bieži vien aizstāj līdz šim lauku sētās darināto sviestu. Manuprāt, mūsdienās Latvijā margarīnu izmanto uzturā gandrīz ikviena mājsaimniecība. To dažādība un izplatība pēdējo gadu laikā ir vienkārši apbrīnojama. Margarīnu daudzveidības klāsts ir pielīdzināms mobilo telefonu „bumam”. Personīgi man margarīns ir diezgan tuvs pārtikas komponents un vienmēr ir atrodams mūsu ģimenes ledusskapī. Savā ziņā manu temata izvēli arī ietekmēja tik biežās reklāmas masu saziņas līdzekļos. Mani arī ļoti ieinteresēja fakts, ka bieža margarīna lietošana atstāj diezgan sliktu iespaidu uz cilvēka organismu. Labāks un veselībai draudzīgāks esot sviests.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants