Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.11.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Uzturmācība', 1.
  • Referāts 'Uzturmācība', 2.
  • Referāts 'Uzturmācība', 3.
  • Referāts 'Uzturmācība', 4.
  • Referāts 'Uzturmācība', 5.
  • Referāts 'Uzturmācība', 6.
  • Referāts 'Uzturmācība', 7.
  • Referāts 'Uzturmācība', 8.
  • Referāts 'Uzturmācība', 9.
  • Referāts 'Uzturmācība', 10.
  • Referāts 'Uzturmācība', 11.
  • Referāts 'Uzturmācība', 12.
  • Referāts 'Uzturmācība', 13.
  • Referāts 'Uzturmācība', 14.
  • Referāts 'Uzturmācība', 15.
  • Referāts 'Uzturmācība', 16.
  • Referāts 'Uzturmācība', 17.
  • Referāts 'Uzturmācība', 18.
  • Referāts 'Uzturmācība', 19.
  • Referāts 'Uzturmācība', 20.
  • Referāts 'Uzturmācība', 21.
  • Referāts 'Uzturmācība', 22.
  • Referāts 'Uzturmācība', 23.
  • Referāts 'Uzturmācība', 24.
  • Referāts 'Uzturmācība', 25.
  • Referāts 'Uzturmācība', 26.
  • Referāts 'Uzturmācība', 27.
  • Referāts 'Uzturmācība', 28.
  • Referāts 'Uzturmācība', 29.
  • Referāts 'Uzturmācība', 30.
  • Referāts 'Uzturmācība', 31.
  • Referāts 'Uzturmācība', 32.
  • Referāts 'Uzturmācība', 33.
  • Referāts 'Uzturmācība', 34.
  • Referāts 'Uzturmācība', 35.
  • Referāts 'Uzturmācība', 36.
  • Referāts 'Uzturmācība', 37.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    2
1.  UZTURVIELU NOZĪME ORGANISMĀ    3
1.2.  UZTURVIELU RAKSTUROJUMS    4
2.  ĢIMENES UZTURA ORGANIZĀCIJA    9
2.1.  ĢIMENES LOCEKĻU UZTURA REŽĪMS    9
2.2.  UZTURA FORMULA ELITAI    10
2.3.  UZTURA FORMULA ELFRĪDAI    11
2.4.  SABALANSĒTA UZTURA FORMULA ELITAI    12
2.5.  SABALANSĒTA UZTURA FORMULA ELFRĪDAI    13
2.6.  ĢIMENES REĀLĀ DIENAS UZTURA UZTURVĒRTĪBA    14
2.7.  IETEICAMĀ ĒDIENKARTE ELITAI    18
2.8.  IETEICAMĀ ĒDIENKARTE AR IEROBEŽOTIEM LĪDZEKĻIEM    22
2.8.  ĒDIENKARTE NEDĒĻAI    26
3.  GRAUDAUGI. MILTI. MAKARONI    25
3.1.  GRAUDAUGI    28
3.1.1.  GRAUDAUGU UZTURVĒRTĪBA    29
3.1.2.  UZTURVIELU ZUDUMI GRAUDAUGOS    29
3.2.  MILTI    30
3.2.1.  MILTU UZTURVĒRTĪBA    30
3.2.2.  MILTU PIELIETOJUMS    31
3.3.  MAKARONI    31
3.3.1.  MAKARONU IEDALĪJUMS    33
3.3.2.  IETEIKUMI MAKARONU GATAVOŠANĀ    33
3.3.3.  PILNVĒRTĪGS MAKARONU ĒDIENS    34
  SECINĀJUMI    37
  LITERATŪRAS SARAKSTS    39
Darba fragmentsAizvērt

Cilvēka organisma dzīvības norisēm ir nepieciešams materiāls – uzturs, ko organisms iegūst ar augu un dzīvnieku produktiem. Cilvēka uzturs sastāv no visdažādākiem pārtikas produktiem – gaļas, zivīm, piena, olām, labības produktiem u.c. Apēstie produkti mūsu organismā gremošanas procesā sadalās sastāvdaļās – uzturvielās.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants