Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.05.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Kēksi', 1.
  • Konspekts 'Kēksi', 2.
  • Konspekts 'Kēksi', 3.
  • Konspekts 'Kēksi', 4.
  • Konspekts 'Kēksi', 5.
Darba fragmentsAizvērt

Milti – miltu - cietes maisījums, miltu – riekstu maisījums, kā arī rīvēta šokolāde, kakao pulveris u. c., ko samaisa kopā ar miltiem. Kēksu mīklas gatavošanai ieteicams izmantot arī rupja maluma miltus.
Taukvielas – margarīns, sviests un skābs krējums. Taukvielas pirms mīklas gatavošanas patur siltā vietā, dažreiz arī izkausē, ja tas receptūrā paredzēts.
Olas – dažādos daudzumos. Olas pirms mīklas gatavošanas vismaz stundu izņem no ledusskapja un patur siltā vietā. …

Autora komentārsAtvērt
Atlants