Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.11.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 1.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 2.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 3.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 4.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 5.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 6.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 7.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 8.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 9.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 10.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 11.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 12.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 13.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 14.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 15.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 16.
  • Referāts 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskais novērtējums', 17.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  IEVADS    4
2.  UZŅĒMUMA PLĀNOJUMS UN IEKĀRTOJUMS    5
2.1.  Higiēnas faktori    5
2.2.  Ēka un iekārtas    5
2.3.  Pārtikas ražošanas telpas    6
3.  ŪDENS APGĀDE    7
4.  MAZGĀŠANAS UN DEZINFIKCIJAS IEKĀRTAS    8
5.  APGAISMOJUMS    9
6.  VENTILĀCIJA    9
7.  ĢĒRBTUVES UN TUALETES    10
8.  ROKU MAZGĀŠANAS IEKĀRTAS UZŅĒMUMA ZONĀS, KUR STRĀDĀ AR PĀRTIKU    10
9.  IEKĀRTAS UN DARBA RĪKI – MATERIĀLI UN KONSTRUKCIJAS AR HIGIĒNAS NODROŠINĀŠANAS IESPĒJĀM    11
10.  RAŽOŠANAS HIGIĒNAS PRASĪBAS    11
11.  PERSONĀLA HIGIĒNA    15
12.  PĀRTIKAS NEKAITĪGUMA NODROŠINĀJUMS    17
13.  PĀRTIKAS ATKRITUMI    18
  SECINĀJUMI    19
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    20
Darba fragmentsAizvērt


Referāta darba mērķis ir izpētīt kādu ēdināšanas uzņēmumu no higiēniski sanitārā viedokļa. Jāizpēta vai uzņēmums atbilst valsts likumos noteiktajām labas higiēnas prakses vadlīnijām, vai tā darbība ir higiēniska un droša.
Lai ēdināšanas uzņēmums veiksmīgi darbotos, ir jāievēro daudz Ministru kabinetu noteikumi un likumi.
Atvērt jaunu sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu ir laikietilpīgs un sarežģīts process, jo uzņēmumam ir jāatbilst labas higiēnas prakses vadlīnijās izveidotajiem noteikumiem.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants