Vērtējums:
Publicēts: 03.10.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 1.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 2.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 3.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 4.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 5.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 6.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 7.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 8.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 9.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 10.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 11.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 12.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 13.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 14.
  • Prezentācija 'Krēmi, pildījumi, sīrupi, pomādes', 15.
Darba fragmentsAizvērt

Krēmus var iedalīt:
Sviesta krēmi,kuru gatavošanai var izmantot arī krēmiem domātos speciālos margarīnus.
Krēmi,ko gatavo no piena vai piena pārstrādes produktiem.
Olbaltuma krēmi
Sāļie krēmi

Sviesta krēmusn iedala:
Sviesta un iebiezinātā piena krēms
Sviesta un piena krēms «Šarlote»
Sviesta un olu krēms «Glassē»
Sviesta un augļu krēms
Sviesta un olbaltuma krēms

Pagatavojot pamata krēmusun pievienojot papildus piedeas: kakao pulveri,riekstus, var iegūt atvasinātos krēmus.

Olbaltuma krēmus iedala:
Pēc auksta paņēmiena gatavotais krēms.
Pē karstā paņemiena gatavotais krēms.
Zefīra un augļu olbaltuma krēmi.

Atlants