Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Paraugs 'Ēdienu kalkulācija', 1.
  • Paraugs 'Ēdienu kalkulācija', 2.
  • Paraugs 'Ēdienu kalkulācija', 3.
  • Paraugs 'Ēdienu kalkulācija', 4.
  • Paraugs 'Ēdienu kalkulācija', 5.
  • Paraugs 'Ēdienu kalkulācija', 6.
  • Paraugs 'Ēdienu kalkulācija', 7.
  • Paraugs 'Ēdienu kalkulācija', 8.
  • Paraugs 'Ēdienu kalkulācija', 9.
  • Paraugs 'Ēdienu kalkulācija', 10.
Darba fragmentsAizvērt

72. Cepta vistas fileja dārzeņu mērcē

Vistas fileja p/f 104/75*
Eļļa 4 4
Margarīns vai sviests 10 10
Citrons 1/20 gb. 3
Saldais krējums 30 30
Paprika 34 25,6/20*
Kartupeļu ciete 3 3
Buljons 20 20
Tomāti 100 50/40*
Piedevas 150
Iznākums 75/150/100

Atlants