Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.08.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 1.
  • Prezentācija 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 2.
  • Prezentācija 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 3.
  • Prezentācija 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 4.
  • Prezentācija 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 5.
  • Prezentācija 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 6.
  • Prezentācija 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 7.
  • Prezentācija 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 8.
  • Prezentācija 'Gaļas pārstrādes produkti - desas', 9.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Desu ražošanā ir jāņem vērā, ka pamatviela tās gatavošanā ir – gaļa, tāpēc, pirms gatavošanas ir jāizvēlas tāda gaļa, kura atbilst visām nekaitīguma prasībām un tai jābūt nākušai no vesela dzīvnieka un pārbaudītai Pārtikas Veterinārajā dienestā. Tai ir jāatbilst normatīvo aktu prasībām. Tai ir jābūt svaigai un realizējot pārbaudītai, kā arī marķētai.

Atlants