Sulas kvalitāti nosaka – krāsa, smarža, dzidrums
Sulas fasē tetra pakās un stikla pudelēs
Uzglabāšanas temperatūra 2-120C
Uzglabāšanas laiks ~2gadi
Dabīgās – gatavo no viena veida izejvielām, bez piedevām. Piemēram, Marli sulas.
Kupažētās – iegūst sajaucot divas vai vairāk dabīgās sulas kopā, pamatsula vismaz 65%.
saldinātās – dabīgās sulas kam pievienots cukurs vai cukura sīrups. cukura sīrupu izmanto tad ja sulā ir daudz skābes. nectar – lieto marķējot saldinātās sulas.
iebiezinātās sulas – satur smalki saberztu augļu, ogu, dārzeņu masu.
dzidrinātās sulas – iegūst izspiežot sulu un atdalot no biezumiem un nogulsnēm.
gāzētās sulas - dzidrināta sula ar oglekļa dioksīdu.
…