Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 1.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 2.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 3.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 4.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 5.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 6.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 7.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 8.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 9.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 10.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 11.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 12.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 13.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 14.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 15.
  • Prezentācija 'Augļu, ogu un dārzeņu sulas', 16.
Darba fragmentsAizvērt

Sulas kvalitāti nosaka – krāsa, smarža, dzidrums
Sulas fasē tetra pakās un stikla pudelēs
Uzglabāšanas temperatūra 2-120C
Uzglabāšanas laiks ~2gadi

Dabīgās – gatavo no viena veida izejvielām, bez piedevām. Piemēram, Marli sulas.
Kupažētās – iegūst sajaucot divas vai vairāk dabīgās sulas kopā, pamatsula vismaz 65%.
saldinātās – dabīgās sulas kam pievienots cukurs vai cukura sīrups. cukura sīrupu izmanto tad ja sulā ir daudz skābes. nectar – lieto marķējot saldinātās sulas.
iebiezinātās sulas – satur smalki saberztu augļu, ogu, dārzeņu masu.
dzidrinātās sulas – iegūst izspiežot sulu un atdalot no biezumiem un nogulsnēm.
gāzētās sulas - dzidrināta sula ar oglekļa dioksīdu.

Autora komentārsAtvērt
Atlants