Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.02.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija '"Slow food" kustības rašanās un attīstība pasaulē', 1.
  • Prezentācija '"Slow food" kustības rašanās un attīstība pasaulē', 2.
  • Prezentācija '"Slow food" kustības rašanās un attīstība pasaulē', 3.
  • Prezentācija '"Slow food" kustības rašanās un attīstība pasaulē', 4.
  • Prezentācija '"Slow food" kustības rašanās un attīstība pasaulē', 5.
  • Prezentācija '"Slow food" kustības rašanās un attīstība pasaulē', 6.
  • Prezentācija '"Slow food" kustības rašanās un attīstība pasaulē', 7.
  • Prezentācija '"Slow food" kustības rašanās un attīstība pasaulē', 8.
  • Prezentācija '"Slow food" kustības rašanās un attīstība pasaulē', 9.
  • Prezentācija '"Slow food" kustības rašanās un attīstība pasaulē', 10.
Darba fragmentsAizvērt

“Slow food” organizācijas ietekme
daļa Eiropā un Amerikā dzīvojošo cilvēku zina par šīs organizācijas pastāvēšanu
Eiropā, it sevišķi Vācijā daudz vairāk tiek patērēti organiskas izcelsmes pārtikas produkti nekā ASV
cilvēki vairāk pievērš uzmanību savam veselības stāvoklim
“Slow food” par savu mērķauditoriju izvēlējies jauniešus,
liekot uzsvaru uz skolām
"Slow Food" Eiropas skolu ēdnīcās
"Slow Food" restorānus vairāk apmeklē tūristi, nevis vietējie iedzīvotāji

“Slow food” kustība & Latvija
Starptautiskās kustības aizsācējs Latvijā – Mārtiņš Rītiņš
M.Rītiņš nodibināja biedrību “Slow Food Riga” 1996. g.
“Slow Food Riga” kustībai pievienojās 2005. g. 8. oktobrī
Biedrība "Slow Food Riga" ir iesaistīta vairākos starptautiskos projektos
Ir izveidota interneta vietne www.slowfood.lv, ir arī sociālajos tīklos (twitter.com, facebook.com)
Pavāri, kuri atbalsta “Slow food”, produktus iepērk tieši no zemniekiem bez starpniekiem
Arvien populārāki kļūst bioloģiskie veikali

Autora komentārsAtvērt
Atlants