Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.12.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 1.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 2.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 3.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 4.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 5.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 6.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 7.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 8.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 9.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 10.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 11.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 12.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 13.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 14.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 15.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 16.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 17.
  • Prezentācija 'Āzijas garšvielas', 18.
Darba fragmentsAizvērt

Indija
Tamarinds
Kardamons Turmeriks
Kurkums,
Koriandrs Kokosriekstu piens.
Cukurs

Indiju var uzskatīt par visu garšvielu dzimteni. Tā vēsturiski ir bijusi apvēltīta ar labvēlīgu klimatu, kā rezultātā augiem bija viss nepieciešamais augšanai.
Lielo augu dažādību sāka pielietot kulinārijā un tā radot milzīgo garšvielu klāstu.

Taizeme
Citronliāna
Kafira laims
Galangals jeb Taizemes ingvers
Saldais baziliks
Kokosriekstu piens
Čili

Ķīna
Krustnagliņas
Fenheļa sēklas
Anīss
Ķīnas kanēļkoks
Sičuaņas pipari
Melnie pipari

Autora komentārsAtvērt
Atlants