Vērtējums:
Publicēts: 27.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 1.
  • Prezentācija 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 2.
  • Prezentācija 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 3.
  • Prezentācija 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 4.
  • Prezentācija 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 5.
  • Prezentācija 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 6.
  • Prezentācija 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 7.
  • Prezentācija 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 8.
  • Prezentācija 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 9.
  • Prezentācija 'Zviedru nacionālais ēdiens - pūdēta siļķe (surströmming)', 10.
Darba fragmentsAizvērt

Siļķes vispirms jāizķidā. Pēc tam uz gadu tās jātur uz pusi mazāk sāļā šķīdumā, lai zivi neiekonservētu un ļautu notikt fermentēšanas procesiem. Zivis fermentē koka mucā.
Nedrīkst fermnetēt zivis, kuras ir mazas vai mehāniski iebojātas.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants