Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 1.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 2.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 3.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 4.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 5.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 6.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 7.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 8.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 9.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 10.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 11.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 12.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 13.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 14.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 15.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 16.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 17.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 18.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 19.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 20.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 21.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 22.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas uzņēmuma apraksts', 23.
Darba fragmentsAizvērt

Par restorānu..
Mūsu restorāns piedāvā viesiem interesantākos eiropiešu virtuves ēdienus. Visa mūsu ēdienkarte ir autoru darbs.

Katrs ēdiens ir ne tikai svaigs, sagatavots bez visādām iepriekšējām sagatavēm, bet arī „made in mind” – ekskluzīvs, nav nokopēts no gatavas receptes, bet izveidots ar meistara radošās domas palīdzību. Ņemot pazīstamo recepti par pamatu, mūsu pavāri ienes tajā kaut ko jaunu, sasniedzot neatkārtojamo garšu un noformējumu.

„Paprika” restorāna ēdienkartē ir kā milzīga orķestra partitūra. Skan itāļu, franču, spāņu, krievu un latviešu virtuves „notis”. Ēdienu kvalitāte ir visaugstākā. Nav nekā „viltus”: viss ir izcepts, izvārīts, iesālīts tieši tā, kā ir nepieciešams. Šo garšas harmoniju vēro mūsu restorāna šef-pavārs.

Autora komentārsAtvērt
Atlants