Vērtējums:
Publicēts: 21.02.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
  • Paraugs 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 1.
  • Paraugs 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 2.
  • Paraugs 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 3.
  • Paraugs 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 4.
  • Paraugs 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 5.
  • Paraugs 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 6.
  • Paraugs 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 7.
  • Paraugs 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 8.
  • Paraugs 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 9.
  • Paraugs 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 10.
  • Paraugs 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 11.
  • Paraugs 'Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana', 12.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Pārtikas produktu (gatavu ēdienu) uzglabāšanas raksturojums ražošanas uzņēmumos    4
2.  Pārtikas produktu uzglabāšanas ietekmējošie pamatprincipi    6
3.  Sabiedrisko ēdināšanas uzņēmumu izejvielu, pusfabrikātu un gatavu ēdienu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana    7
  Secinājumi    10
  Izmantotā literatūra    11
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
1. No pārtikas produktu uzglabāšanas ir atkarīga gan to kvalitāte, gan to drošums.
2. Uzglabājot pārtikas produktus, ir jāievēro produktu saderība, kas nodrošina produktu aizsardzību pret piesārņošanos un bojāšanos.
3. Sabiedriskajā ēdināšanas uzņēmumā uzglabāšanas laikā pašražotie pusfabrikāti ir jāiesaiņo vai jāiepako un jāmarķē.
4. Uzglabājot izejvielas, pusfabrikātus, gatavus ēdienus, nepieciešams nodrošināt atbilstošu temperatūru, realizācijas laiku, un gaisa relatīvā mitruma kontroli, kas būtiski palēnina bīstamo mikroorganismu attīstību, neradot draudus patērētāja veselībai.
5. Izejvielu un pusfabrikātu uzglabāšanas procesā jāievēro preču rotācijas principu: kas pirmais iekšā, tas pirmais ārā.

Autora komentārsAtvērt
Atlants